Naast heel wat gezellig gewandel en getater, wordt er op de kerstmarkt veel gekocht en gedronken. Cadeautjes geven en krijgen is heel fijn, maar trop is te veel. Mijn eigen dochter is net twee en haar speelgoedberg is nu al niet meer te overzien.

Daarom ben ik heel blij met dit initiatief van onze Samusocial: de BXLove pop-up store aan de Beurs verzamelt speelgoed voor gezinnen die het moeilijk hebben. Voor wie speelgoed te veel heeft en er graag anderen mee wil helpen. Je kan er tijdens de kerstperiode elke dag terecht tussen 11u ‘s ochtends en 20u ‘s avonds.

Ga dus zeker eens langs, samen met je kindje(s) en hun overtollige speelgoed. Want ook vandaag nog groeit één Brussels ketje op drie op in armoede. En zij verdienen, misschien wel meer dan eender wie, ook een pakje onder de kerstboom.