Ter gelegenheid van de Dag van de Arbeid organiseren sp.a en curieus Brussel voor de dertiende keer I Love May op het Brusselse Sint-Katelijneplein. Je kan er zoals steeds terecht voor heel wat ambiance, hapjes, drankjes, (kinder)animatie en spetterende concerten van onder meer Raymond van het Groenewoud en Die Verdammte Spielerei!

Maar daar blijft het niet bij. Ook Les Nouveaux Nés, Poetic Pilgrimage, Juicy en Boogie Boy zorgen ervoor dat je geen enkel moment stil zal blijven staan op ons jaarlijkse I Love May festival. Wat dat kosten moet? Helemaal niets. Breng jezelf, man, vrouw, vriend, vriendin, buurmeisje, kinderen en kameraden mee, drink en eet iets, geniet van de muziek en elkaar.

Ook kinderen zullen zich niet vervelen: er zullen opnieuw springkastelen en ballonnen bij de vleet zijn. En wedden dat zij ook helemaal dol zullen zijn op de intermezzo’s van het prettig gestoorde wandelorkest Die Verdammte Spielerei?

Wie er een volledige daguitstap van wil maken, kan al om 8u30 ‘s ochtends terecht voor een ontbijt in gemeenschapscentrum Everna te Evere. Vanaf 11u30 kan je dan weer genieten van een brunch en speeches in dienstencentrum Randstad te Molenbeek, van waaruit alle aanwezigen samen in stoet vertrekken naar het Sint-Katelijneplein.

Eens aangekomen op het Sint-Katelijneplein, ziet de line up er als volgt uit:
14u30 – 15u00  LES NOUVEAUX NÉS
15u05 – 15u45  POETIC PILGRIMAGE
15u15 – 17u00  JUICY
17u30 – 18u15 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD
18u45 – 20u00 BOOGIE BOY
Intermezzo’s van DIE VERDAMMTE SPIELEREI

Tot dan?